За нас

МЕТАВАК ЕООД е създадена и работи от началото на 1992г. в гр. Русе с основна дейност производство на огледала за вътрешния интериор и обработка на плоско стъкло.

Фирмата предлага голямо разнообразие от модели на огледала и стъкла предназначени за мебелната индустрия, за дома, за обзавеждане на хотели, фитнес центрове и др. Разполагаме със собствена производствена база, оборудвана с висококачествени машини, произведени от водещите в този бранш италиански фирми „BOTTERO“ и „Z.BAVELLONI“ и управлявани от квалифициран персонал с богат професионален опит.

Това ни дава възможност да поддържаме високо качество, а така също и да отговаряме на всички изисквания на нашите клиенти. Ние фасетираме, кантираме, пробиваме, матираме и огъваме стъкла, предлагаме различни модели и форми огледала.

Произвежданите от нас стъклени плотове, врати, рафтове и огледала, са добре приети от фирмите производители на мебели. Огледалата за вътрешен интериор са си извоювали стабилно място на нашия пазар, благодарение на високото качество – гарант за доброто име на МЕТАВАК ЕООД.

С нашите огледала са обзаведени много хотели и почивни бази, както в страната, така и в чужбина. Същите може да намерите и закупите в специализираните магазини за фаянс, теракота и обзавеждане за баня, във всички областни градове.